Ilmoitus huoneiston kunnossapito- ja muutostöistä

Tulostettava ja postitse lähetettävä versio (pdf) tästä

1. KOHTEEN TIEDOT

2. MUUTOSTYÖN KOHDE

3. MUUTOSTYÖN SUUNNITTELU / TEKIJÄT

4. MÄRKÄTILAKORJAUKSET, kylpyhuone, sauna, wc
VEDENERISTYS Märkätilan vedeneristys on totuetettava lattia- ja seinäpinnoille yhtenäisenä, SisäRYL 2013 ja tuotevalmistajan ohjeitten mukaisena. Selvitä taloyhtiön osuus vedeneristyksen ja lattiakaivon uusimisen kustannuksiin aina ennen työn aloitusta. Tekninen isännöinti tai vastaava työnjohtaja tarkastaa vedeneristyksen tiiveyden ja kuivakalvopaksuuden ennen pintarakenteitten asennusta.

5. KEITTIÖN MUUTOSTYÖ
Keittiössä suositellaan vedeneristys vähintään tiskialtaan leveydeltä seinärakenteitten suojaksi. Astianpesualtaan alle kaapistoon sisälle tehdään vuotoallas. Astianpesukoneen ja kylmälaitteitten alle asennetaan vuotoallas. Ilmanvaihtoon ei saa liittää laitteita ilman taloyhtiön hyväksyntää.

6. MUUT MUUTOSTYÖT
Katso sivun alaosasta löytyvästä luettelosta tarvitseeko muutostyöstä ilmoittaa. Mikäli muutostyö puuttuu luettelosta, kysy lupa ennen työn aloittamista.
Lähettämällä lomakkeen vakuutan, että: - muutostyöt tullaan tekemään ilmoituksen ja sen ehtojen mukaisesti - tiedän, että ilmoitukseni aiheuttamat mahdolliset lisätyöt ja selvitykset sekä vaadittava valvonta aiheuttavat osalleni kustannuksia - töitä ei käynnistetä ennen ilmoituksen käsittelyä ja kirjallisesti saatua hyväksyntää
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.