Yhtiö on perustettu vuonna 2001. Maaliskuussa 2012 yrityksen nimi muutettiin Pohjois-Savon Isännöinti Oy:ksi Juha Ahosen tullessa yhtiön toiseksi osakkaaksi. Toimimme pääasiassa Kuopiossa (Nilsiä, Tahkovuori), Siilinjärvellä ja Tuusniemellä.

Pohjois-Savon Isännöinti Oy on rekisteröity kaupparekisteriin 16.3.2012. Yrityksen omistavat Arto Väätäinen ja Juha Ahonen. Arto on yrityksen perustaja ja alkuperäinen omistaja.

Tällä hetkellä yritys työllistää viisi kokopäiväistä työntekijää. Työntekijöidemme henkilöesittelyt löydätte ”YHTEYSTIEDOT” valikosta.

Toimistomme hyödyntää erilaisissa isännöintiin liittyvissä tehtävissä nykyaikaista tekniikkaa. Käytössämme on sähköisen viestinnän kanava, Taloyhtiö.info -palvelu. Erilaisissa korjaushankkeissa käytämme dokumentointiin Infomaatti -ohjelmaa. Isännöintiin, maksuliikenteeseen ja kirjanpitoon on käytössämme myös ajanmukaiset pilvipalveluohjelmistot.

Tuusniemen toimistollamme hoidetaan myös mm. vesiosuuskuntien ja kaukolämpöyhtiön asiakaspalvelua ja taloushallintopalveluja.

Pidämme yllä ammattiosaamistamme säännöllisillä koulutuksilla. Olemme Isännöintiliiton, Kiinteistöliiton ja yrittäjäjärjestön jäseniä. Isännöitsijöillämme on tulityö- ja työturvallisuuskortit. Olemme suorittaneet järjestelmäkortit sisäilma- ja märkätilojen korjauksiin.

Yhteistyökumppaneinamme on aina kotimaisia yrittäjiä, urakoitsijoita ja suunnittelijoita. Tällä tavoin olemme omalta osaltamme tukemassa kotimaista työtä ja hyvinvointia toimialueellamme. Vuosien kuluessa olemme onnistuneet luomaan hyvät verkostot eri toimijoihin. Olemme olleet mukana toteuttamassa kymmeniä erilaisia korjaushankkeita, pienistä huoneistokorjauksista aina suuriin lvis-peruskorjauksiin.  

Isännöintisopimuksemme perustuu Kiinteistöliiton suosituksiin. Toiminnassamme pyrimme läpinäkyvyyteen ja molemminpuoliseen luottamukseen.

Toimistomme motto on nyt ja tulevaisuudessa:

Avoimuutta, asiantuntemusta, yhteistyökykyä.

Pidämme minkä lupaamme!